Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt flæsk med lynstegt savoykål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk flæsk i skiver
  • 1 pk flæsk i skiver
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.5 stk savojkål
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosiner
  • 2 spsk rosiner
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler

Tilberedning

Steg baconen i sit eget fedt på en varm pande.

Tag op.

Sæt kartoflerne over.

Skær savojkål i strimler og svits på panden hvor du stegt bacon.

Skær de kogte kartofler i mindre stykker og svitser med. Vend med rosiner og smag til med salt og peber.