Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt flæsk med spinat og persillecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk svinebryst i skiver
  • 8 - 10 sk svinebryst i skiver
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2.5 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 2 tsk dijonsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 0.5 bdt persille
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk spinat
  • 0.5 pk spinat
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Læg flæsket i et ildfast fad og steg det i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter, vend dem et par gange undervejs.

Drys det færdige flæsk med salt.

Kog fløden og når den begynder at blive tyk piskes sennep i. Smag til med salt og peber. Blend fløde med persille og spinat. Varm den igennem.