Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kyllingelår med ragout af ærter, skalotteløg og dild

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingelår
  • 4 - 6 stk kyllingelår
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fine ærter
  • 200 g fine ærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grøntsagsbouillon
  • 2 spsk grøntsagsbouillon
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Læg kyllingelårene i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200 grader 15 - 20 minutter.

Kom løg i en gryde med ærter, bouillon, 1 spsk. vand og fløde.

Lad det simre 4 - 5 minutter. Tilsæt plukket dild og smag til med salt og peber.