Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt oksekød med sødsur papaya

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Stegt oksekød i tern
  • Stegt oksekød i tern
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i tern
  • 250 g oksekød i tern
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk papaya
  • 1 stk papaya
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 2 stk forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandler
  • 2 - 3 spsk mandler

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og steg det i lidt smør og olie på panden. Tag kødet op.

Skær papaya i både og svits på panden. Bland 1 spsk. olie med saften fra limen og sukker, og hæld over papayaen.

Server kød og papaya med snittet forårsløg og et drys mandler.