Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt oksekød og broccoli med Dijonnaise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk engelsk bøffer
  • 2 stk engelsk bøffer
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 500 g broccoli
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødløg
  • 2 spsk rødløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonnaise
  • 2 - 4 spsk dijonnaise

Tilberedning

Skær kødet i mindre stykker og drys det med salt og peber. Steg kødet på en pande i 2-3 minutter og tag op.

Skær broccolistilken i tynde skiver, og buketterne i tynde skiver på langs.

Svits dem i olie på panden.

Server broccoli og kød med et drys rødløg og Dijonnaise. Nudler eller bare lunt brød smager godt til.