Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt rødspætte med peberfrugtsauté i kokosmælk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødspættefileter
  • 250 g rødspættefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Peberfrugtsauté i kokosmælk
  • Peberfrugtsauté i kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gul peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosmælk
  • 2 dl kokosmælk
  • koriander
  • koriander
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • limesaft
  • limesaft

Tilberedning

Drys rødspætterne med salt og peber og vend dem i hvedemel. Steg dem gyldne i olie på en varm pande.

Skær peberfrugterne i strimler. Svits peberfrugterne i olie på i en sautépande uden at de tager farve.

Hæld kokosmælk over og lad simre 7-8 minutter. Smag til med salt og peber og evt. lidt limesaft.

Server med et drys koriander. En kogt kartoffel eller nudler er op til dig.