Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt svinemørbrad med ragout af kartofler og rødløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 4 dl hønsebouillon
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Befri evt. kødet for sener. Skær det til fire - seks bøffer. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 5 - 6 minutter.

Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter.

Kartoflerne skæres  i skiver og rødløget snittes fint fra top til rod. Læg begge dele i en sauterpande sammen med bouillon.

Lad det simre 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber.