Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sushi med teriyakikylling og avocado

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kogt kyllingebrystfilet
  • 1 stk kogt kyllingebrystfilet
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk teriyaki sauce
  • 3 spsk teriyaki sauce
  • Sushi-ris:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sushiris
  • 2 dl sushiris
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2.5 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 2 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tangplader
  • 4 tangplader
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 2 spsk sesamfrø
  • Tilbehør:
  • Sojasauce
  • Sojasauce
  • Wasabi
  • Wasabi
  • Syltet ingefær
  • Syltet ingefær
  • Rismåtte
  • Rismåtte

Tilberedning

Vend strimlet kylling i saucen. Lad stå. Kom ris og vand i en gryde og kog i 15 minutter. Lad risen trække under låg i 5 min. Bland risvineddike, sukker og salt og rør i den kogte ris. Lad risen stå og blive lun. Skær avocado i stave. Se på tangpakken hvordan du ruller sushien sammen, hvis det er første gang. Læg en tangplade på en rismåtte. Læg en fjerdedel ris på den nederste del af tangpladen. Pres et par stykker avocado og kylling let ned i risen. Rul tangrullen fast sammen og lad den ligge med foldningen nedad, imens du laver de næste ruller.

Inside out: Dæk en sushimåtte med film. Læg til side. Skær tangen lige over på langs. Læg tangen på et skærebræt og dæk med et tyndt lag ris. Læg måtten på og vend rundt, så du får tangen opad. Fyld med kylling. Rul sammen, så der er ris hele vejen rundt om. Skær avocado i tynde skiver og fordel på rullen. Drys sesam henover. Skær i mundrette stykker og server med syltet ingefær og soja smagt til med wasabi.