Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svensk pølseret

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 0.25 chili
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas brunch pølser
  • 400 g Irmas brunch pølser
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 3 dl mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 1 - 2 spsk æblecidereddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • purløg
  • purløg

Tilberedning

Kog kartoflerne møre. Lad dem køle af, pil dem og skær dem i skiver.

Hak løg og hvidløg og svits dem i lidt olie i en gryde, indtil de er gyldne. Tilsæt paprika, snittet chili, tomatkoncentrat og svits et øjeblik.

Kom mælk og fløde i gryden og vend rundt. Kom kartoflerne i saucen og lad retten simre sammen i 5 minutter.

Skær pølserne i skiver og steg dem sprøde på en pande i lidt olie.

Kom de stegte pølser i gryderetten og kog forsigtigt igennem.

Tilsæt evt. lidt mere mælk eller vand, hvis saucen er blevet for tyk.

Smag til med æblecidereddike, salt og peber.

Server med et drys hakket purløg.