Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekotelet med løgmarmelade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter
  • 2 stk svinekoteletter
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1 spsk balsamico eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter. Skær løget i tynde ringe og svits dem i lidt smør i en gryde.

Tilsæt balsamico og sukker og lad løget få lidt farve under omrøring. Kog bulgur efter anvisning. Vend hakket persille i den kogte bulgur.

Kom løgmarmeladen på koteletten og server med nykogt bulgur.