Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinemørbrad i æblesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 0.5 - 1 stk svinemørbrad
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør
  • smør
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblejuice
  • 1 dl æblejuice
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli

Tilberedning

Skær mørbraden i bøffer og drys med salt og peber. Brun bøfferne i smør og olie på en pande.

Skær æblet i både og vend på panden sammen med kødet.

Hæld juice og creme fraiche over kød og æble og lad simre 5-6 minutter.

Sæt kartoflerne over.

Damp broccolibuketter i letsaltet vand ca. 5 minutter.

Server kød med broccoli og kartofler.