Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Thai gryde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kylling
  • 600 g kylling
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 1 chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grøn karry pasta
  • 50 g grøn karry pasta
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} porrer
  • 3 porrer
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g slikærter
  • 150 g slikærter
  • {{ 160 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ml kokoscreme
  • 160 ml kokoscreme
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ml kokosmælk
  • 400 ml kokosmælk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grøntsags fond koncentrat
  • 4 spsk grøntsags fond koncentrat
  • Topping
  • Peanuts
  • Peanuts
  • Koriander
  • Koriander
  • Lime
  • Lime
  • Ristede løg
  • Ristede løg
  • Sesamolie
  • Sesamolie

Tilberedning

Skær kyllingen ud i mindre stykker, skær chilli ud i tynde ringer og finthak hvidløgene. Varm en stor wok pande op. Kom olie, kylling, chilli, hvidløg og karry pasta i og brun kyllingen gylden i ca. 10 min. Rør jævnligt. Vask og rens porrer, skær ud i ringe og mindre stykker. 

Kom porrer og slikærter i gryden og steg videre ca. 5 min. Rør jævnligt. Kom kokoscreme og kokosmælk samt buillion i og lad det koge sammen ca. 10 min. 

Serveres med kogt ris og topping.