Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Thaikrydret svinekød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Thaikrydret svinekød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 4 dl jasmin ris
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 400 g hakket svinekød
  • olie
  • olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 400 g grønne bønner
  • fiskesauce
  • fiskesauce
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 0.5 - 1 chili

Tilberedning

Kog ris efter anvisning på emballagen.

Svits kødet i en god sjat olie. Hak hvidløg og chili og svits med. Når kødet er gyldent, drysses sukkeret over og retten svitser, indtil sukkeret er brunet. Tag kødet fra panden.

Skær bønnerne i mindre stykker. Kom lidt mere olie på panden og svits bønnerne kort. Hæld 1 dl vand på panden og lad bønnerne simre møre i et par minutter.

Bland ris med kød og bønner, smag til med fishsauce og server.

Tip: Hvis du er meget glad for kød, kan mængden fordobles. Men steg i to omgange for at sikre den dejlige, sprøde konsistens.