Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Torsk i pestofløde sauce med ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 2 dl ris
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torsk
  • 250 g torsk
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne asparges
  • 250 g grønne asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pesto
  • 1 spsk pesto

Tilberedning

Sæt risen over.

Skær fisken i mindre stykker.

Kom fløde og vin i en gryde og lad simre 6-7 minutter.

Skær det nederste 3-4 cm af aspargesen fra og smid væk. Del resten af aspargesen i to dele. Vend pesto i saucen og læg fisk og asparges i.

Lad simre 3-4 minutter.