Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tortellini og ungokse i hvidløgssky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tortellini med trøffel og fontina
  • 1 pk tortellini med trøffel og fontina
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk oksekød i strimler
  • 1 pk oksekød i strimler
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucolasalat
  • 1 bk rucolasalat

Tilberedning

Tilbered tortellini efter anvisning.

Svits kødet i olie på en hed pande. Drys med salt og peber og tag op.

Skær hvidløg i skiver og svits på panden. Hæld hvidvin på panden og lad det koge op. Vend afdryppet tortellini, kød og rucolasalat i panden og server.

Kilde: Krydderiet 3, 2006