Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Brioche pølsebrød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lun mælk
  • 125 g lun mælk
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gær
  • 10 g gær
  • {{ 70 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 70 g sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 4 æg
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 500 g hvedemel
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tempereret smør
  • 175 g tempereret smør
  • Du skal også bruge
  • Rå chorizopølser
  • Rå chorizopølser
  • Rucolasalat
  • Rucolasalat
  • Irmas aioli
  • Irmas aioli
  • Salsa verde
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl blandede krydderurter (persille, koriander, kørvel)
  • 1.5 dl blandede krydderurter (persille, koriander, kørvel)
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ristede hasselnøddekerner
  • 1 dl ristede hasselnøddekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl neutral olie
  • 1 dl neutral olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. citronsaft
  • 1 spsk. citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed revet hvidløg
  • 2 fed revet hvidløg
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kom urter, nøddekerner, olie og citronsaft i en blender og blend til pesto-konsistens. Smag til med hvidløg, salt og peber. Brug gerne en røremaskine. Kom mælk, gær og sukker i en skål og bland godt sammen. Kom 1 æg i ad gangen, imens dejen røres og bliver homogen. Bland mel og salt, tilføj lidt ad gangen, imens du rører langsomt i dejen. Rør godt i 1 minut. Skær smørret i tern og kom i dejen. Rør i 5 minutter. Læg en fugtig klud på skålen og lad hæve i 2 timer. Sæt i køleskab og lad stå natten over. Form nu dejen til pølsebrød. Hvert brød laves af 50 g dej og rulles til 10 cm lange pølser. Lad efterhæve under fugtig klud i cirka 1 time. Sæt ovnen på varmluft 160 grader. Pensl med let pisket æg. Bag brødene i cirka 15 minutter, men hold øje efter 10 minutter. Afkøl på rist. Salsa verde laver du nemt ved at blende et par fed hvidløg med en håndfuld ristede hasselnøddekerner. Tilsæt lige dele persille, koriander og kørvel med neutral olie, smag til med citronsaft og hvidløg, salt og peber. Tilbered pølserne og server.