Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Double chocolate granolabar

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
20 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 60 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade
  • 60 g mørk chokolade
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas nødde- og mandelsmør
  • 3 spsk Irmas nødde- og mandelsmør
  • {{ 115 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g granola fra Grød Double cocoa
  • 115 g granola fra Grød Double cocoa
  • Drys
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g granola fr Grød Double cocoa
  • 30 g granola fr Grød Double cocoa

Tilberedning

Smelt chokoladen i vandbad eller mikroovn. Rør mandelsmør ud i chokoladen og vend granola heri. Spred den varme masse ud på bagepapir i en firkant på 15x15  centimeter. Drys straks granola henover. Læg et stykke bagepapir herpå og pres let, så drysset sidder fast. Lad chokoladen stivne i et par timer. Hurtigst i køleskab. Skær eller bræk i mindre stykker.