-
Udstik i alt 12 skiver rugbrød med en lille rund form eller kageudstikker, og anret dem med 3 forskellige slags topping.
-
Skær 3-4 hårkogte æg i tern.
-
Rør 2 spsk. mayonnaise med 1 dl græsk yoghurt, 1½ tsk. karry, fintsnittet purløg, salt og peber.
-
Vend æggene i karrycremen, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
-
Skyl 1 æble, og skær det i små tern.
-
Top rugbrødet med karrysalat, æble og klippet karse.
-
Skyl og halvér 100 g cherrytomater.
-
Pil 1 rødløg, og skær det i tynde skiver.
-
Åbn et glas med tofu-sild i sennepssauce fra Fiskexporten Varberg, og anret dem oven på rugbrødet.
-
Top med tomat, rødløg og plukket dild.
-
Opvarm 1-2 pakker Dunsen fra Planteslagteren.
-
Skræl og riv 1 rødbede groft. Skræl 1 stykke frisk peberrod.
-
Bland rødbede og peberrod sammen med 2 spsk. kapers, 1-2 spsk. æbleeddike og 1 spsk. olivenolie.
-
Halvér evt. de varme dunser, og fordel dem på
rugbrudet.
-
Top med rødbederelish, ekstra kapers og krydderurt, fx kørvel eller purløg.
-
Voila!