Friterede artiskokker med store saltkorn og citronskiver
Friterede artiskokker med store saltkorn og citronskiver
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Fjern de yderste grove blade, skræl forsigtigt stokken og flæk artiskokkerne på den lange led.
Hæld olien i en gryde og varm op. Tør artiskokkerne i et klæde inden de kommes i olien. Du kan teste om olien er klar hvis den syder, når du kommer et enkelt artiskokblad i. Kom forsigtigt artiskokkerne i gryden, og fritér dem til de er godt gyldne. Det tager ca. 15 min. Husk ar vende dem et par gange. Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.Server med fingersalt og friskpresset citronsaft.
Fjern de yderste grove blade, skræl forsigtigt stokken og flæk artiskokkerne på den lange led.
Hæld olien i en gryde og varm op. Tør artiskokkerne i et klæde inden de kommes i olien. Du kan teste om olien er klar hvis den syder, når du kommer et enkelt artiskokblad i. Kom forsigtigt artiskokkerne i gryden, og fritér dem til de er godt gyldne. Det tager ca. 15 min. Husk ar vende dem et par gange. Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.Server med fingersalt og friskpresset citronsaft.