-
Læg lammekøllen i en ildfast form.Bland alle tørre krydderier sammen og gnid kødet godt. Dæk med alufolie og stil i køleskabet natten over eller et døgn.
-
Tag ud og fordel olien over kødet. Stil formen med alufolie i en kold ovn. Sæt på 175 grader.
-
Steg lammekøllen i cirka 1 time. De sidste 15 minutter uden alufolie. Brug gerne et stegetermometer. 65 grader hvis du ønsker let rosa stegt kød. 72 grader hvis kødet skal være gennemstegt - hvilket passer godt i pitabrød.
-
Hak løg og svits i olie i en gryde. Kom vand på. Skær abrikoser i mindre stykker og kom i sammen med tomat, chili, lidt salt og peber.
-
Lad simre langsomt under låg i 10 minutter. Blend sovsen jævn. Tag af komfuret og lad afkøle helt under låg.
-
Rør yoghurt med hvidløg. Lun pitabrød og server med snittede grøntsager.
-
Færdigt arbejde.