Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vagtelæg med saltdip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vagtelæg
  • 12 stk vagtelæg
  • Sort salt med urter og birkes
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas islandsk sort flagesalt
  • 1 spsk Irmas islandsk sort flagesalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk blandet hakket persille og estragon
  • 1 spsk blandet hakket persille og estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk blå birkes
  • 1 tsk blå birkes
  • Sesamsalt med chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas islandsk flagesalt
  • 1 spsk Irmas islandsk flagesalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 1 tsk chiliflager

Tilberedning

Kom æggene i en gryde og dæk med vand. Når vandet begynder at koge, giver du dem 3 minutter. Afkøl. Bland de to salte og server til æggene.