Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Åben tortilla med oksekød og salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tortillas
  • 2 - 4 stk tortillas
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i strimler
  • 250 g oksekød i strimler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Sød chili Thai sauce
  • 3 spsk Sød chili Thai sauce
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde icebergsalat
  • 2 håndfulde icebergsalat
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche
  • 1 dl creme fraiche
  • lidt limeskal
  • lidt limeskal

Tilberedning

Varm tortillas Svits kødet i olie på en pande indtil gennemstegt. Vend med chilisauce, salt og peber. Skær agurk i skiver. Snit icebergen.

Server tortillas med en bund salat og kød. Top med creme fraiche.