Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æblefyldte Minut steaks med svampesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Æblefyldte venøsteaks med svampesauce
  • Æblefyldte venøsteaks med svampesauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Perlebyg
  • 2 dl Perlebyg
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Minut steaks
  • 350 g Minut steaks
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • tandstikker
  • tandstikker
  • olie
  • olie
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brune champignon
  • 250 g brune champignon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 0.25 l vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kalvefond
  • 2 tsk kalvefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1 tsk estragon

Tilberedning

Tilbered perlebyg efter anvisning på emballagen.

Læg venøsteaks på et stykke bagepapir. Krydr med salt og peber. Skær æble i tynde både og læg en båd i den ene ende af hvert stykke kød. Rul sammen og luk med tandstik. Brun rullerne i varm olie på en pande. Tag op.

Ordn svampene, og svits dem hele på panden.

Kom rullerne tilbage på panden. Hæld fløde, vand og fond på panden. Krydr med estragon og lad simre i ca. 10 minutter.

Server med perlebyg.