Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æg og kaviar sandwich

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hårdkogte æg
  • 3 stk hårdkogte æg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flødeost
  • 0.5 dl flødeost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche
  • 1 dl creme fraiche
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl ørredrogn
  • 1 gl ørredrogn
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk sandwichbrød
  • 8 sk sandwichbrød
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Pil æggene og hak dem groft. Rør flødeost og cremefraiche sammen i en skål. Vend de hakkede æg i sammen med ørredrogn og smag til med salt og peber.

Fordel æggesalaten på fire brødskiver. Luk sandwichen og pres let.

Skær skorper af brødet og skær sandwichen i mindre stykker. Pak i film indtil de skal serveres.

Kilde: Krydderiet 2, 2007