Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Aubergine med gedeost og tomatcoulis

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk skalotteløg
  • 1 tsk skalotteløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt basilikum
  • 0.5 bdt basilikum
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk auberginer
  • 1 stk auberginer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 75 g gedeost

Tilberedning

Del tomaterne og fjern kernerne. Skær dem i tern og vend dem i en skål med skalotteløg, citron, basilikum, salt og peber.

Skær auberginen i skiver og steg dem og hvidløg på en pande i lidt varm olivenolie. Når de er gyldne på begge sider, tages de fra og lægges på fedtsugende papir.

Læg auberginerne i lag med skiver af gedeost og server med den gode tomatcoulis.