Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte kartofler med rejesalat og rogn

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 200 g rejer
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk creme fraiche
  • 3 spsk creme fraiche
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 3 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 1 - 2 spsk limesaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dild
  • 2 tsk dild
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 6 stk bagekartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl rogn
  • 1 gl rogn
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk purløg
  • 3 spsk purløg

Tilberedning

Sæt ovnen på 250 grader og bag kartoflerne møre. Mærk efter 35 minutter, hvis det er de mindre kartofler. Pres væden fra de optøede rejer. Rør Thise fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Riv limeskal fra en halv lime heri. Vend dild og rejer i. Åbn kartoflerne, kom rejesalat i og top med lidt rogn. Drys purløg over og server.