Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bulgur med spinat vendt i mormordressing og perleløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 3 dl bulgur
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp sukker
  • 1 knsp sukker
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 250 g spinat
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk syltede perleløg
  • 3 spsk syltede perleløg

Tilberedning

Kog bulgur efter anvisning, og lad den køle af. Kom fløde i en skål, pres ca. 1 spsk citronsaft i, og rør rundt. Citronens syre gør fløden tyk. Smag til med salt og lidt sukker.

Vend bulgur med skyllet spinat og perleløg. Server med dressing og friskrevet citronskal.