Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cæsar salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • cæsardressing
  • cæsardressing
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pasteuriserede æggeblommer
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sennep
  • 1 tsk sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.25 tsk salt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.5 dl olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 0.5 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ansjoser
  • 1 - 2 ansjoser
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesan
  • 50 g parmesan
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • peber
  • peber
  • salat
  • salat
  • {{ 520 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Kyllingefilet
  • 520 g Kyllingefilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} romaine salat
  • 2 romaine salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 1 spsk rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesan
  • 20 g parmesan
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g valnødder
  • 100 g valnødder

Tilberedning

Pluk og skyl salaten. Lad den afdryppe på et rent viskestykke.

Pisk æggeblommerne kraftigt med sennep, hvidvinseddike og salt. Dryp olien i lidt ad gangen under konstant omrøring. Smag dressingen til med presset hvidløg, hakkede ansjoser, fintrevet parmesan, citronsaft og friskkværnet peber.

Vend salatbladene med lidt af cæsardressingen.

Steg wokstrimlerne på panden i olie i ca. 5 minutter. Pil rødløget og hak det fint. Skær æblerne i tynde skiver. Anret salaten med kylling, æble og rødløg og drys med parmesanflager og valnødder.

Tips: Kan evt. serveres med ekstra ansjoser eller ristede brødcroutoner.

Opskrift fra De 5 Gaarde