Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Citronglaserede kartofler med sesam

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk kartofler
  • 2 bk kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 4 spsk sukker
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 0.5 citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mørke sesamfrø
  • 1 spsk mørke sesamfrø
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kog kartoflerne og pil dem.

Smelt sukker på en pande og lad smørret smelte heri. Vend kartoflerne i sukkermassen og svits ved lav varme.

Pres saft fra en halv citron over og bliv ved med at svitse. Drys sesam på og vend rundt.

Krydr med salt og peber og server.

 

Grøn oliventapenade og græsk yoghurt:

Her behøves ingen opskrift med mængder.

Vi vil blot fortælle, at det smager fantastisk godt at komme en god skefuld fed græsk yoghurt og grøn oliventapenade på en velgrillet bøf.

Server med salat og de nylavede, citronglaserede kartofler.