Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet spidskål med æbleris og karry topping

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 1 stk spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 2 dl jasmin ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry

Tilberedning

Skær spidskål i 4-6 både og kog møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

Server de afdryppede spidskål.

Kog risen.

Skær æblet i tern og svits i smør på en pande. Vend risene med de stegte æbletern på panden.

Rør yoghurten med karry og dekorer retten.