Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiske og rejefrikadeller med blomkålsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fiske- og rejefrikadeller
  • Fiske- og rejefrikadeller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps rejer
  • 1 ps rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fiskefars
  • 1 pk fiskefars
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie til stegning
  • 1 - 2 spsk olie til stegning
  • Blomkålssalat
  • Blomkålssalat
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 0.5 blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 1 dl mayonnaise
  • reven citronskal
  • reven citronskal
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 0.5 æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk estragon
  • 1 spsk estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber

Tilberedning

Optø rejerne og pres væden fra. Rør rejer og fars sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne og gennemstegte i olie.

Skær blomkål i små buketter. Kom i en gryde med lidt vand og salt og kog op. Lad blomkålen koge i tre minutter. Hæld vandet fra. Skyl i koldt vand og afdryp. Rør mayonnaise og blomkål sammen. Vend citronskal heri. Hak æblet fint og vend i sammen med estragon. Smag til med salt og peber.

Server frikadeller og blomkålssalat og salatblade på speltbrød.