Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frittata med asparges og tomat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • fritatta
  • fritatta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket Jersey oksekød
  • 350 g hakket Jersey oksekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk madagaskarpeber
  • 1 tsk madagaskarpeber
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1.5 dl mælk
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesanost
  • 6 spsk parmesanost
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kørvel efter behag
  • 3 spsk kørvel efter behag
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • peber
  • peber
  • salat
  • salat
  • {{ 450 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g asparges
  • 450 g asparges
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 0.75 l vand
  • {{ 275 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blommetomater
  • 275 g blommetomater
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rucola salat
  • 50 g rucola salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk olivenolie
  • 2 tsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk balsamico eddike
  • 2 tsk balsamico eddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • peber
  • peber
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rugbrød
  • 200 g rugbrød

Tilberedning

Lad olien blive varm i en pande (ca. 21 cm i diameter) – en pande der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt kødet og steg  det ved høj varme og under omrøring  i ca. 3 min. Tilsæt de hakkede løg og peber. Steg i yderligere ca. 3 min., tag panden af varmen og lad fyldet køle lidt af.

Pisk æg, mælk, ost, kørvel, salt og peber sammen og hæld det over kødet. Bag frittataen på en plade midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader. Knæk de nederste seje stykker af de grønne asparges. Flæk aspargesene og kom dem i en gryde med kogende vand. Kog dem i ca. 1 min. Køl straks aspargesene i iskoldt vand og vend dem sammen med de små tomater, rucola, olivenolie, eddike, salt og peber. Server frittataen med salat og ristet rugbrød.