Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldte tortellini med porrer og savoykål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fyldte tortellini med porrer og savojkål
  • Fyldte tortellini med porrer og savojkål
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 4 stk porrer
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savoykål
  • 0.5 stk savoykål
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Tortellini med ost og skinke
  • 500 g Tortellini med ost og skinke
  • salvie
  • salvie

Tilberedning

Sæt en gryde med vand over til pastaen.

Ordn porrerne og skær i tynde skiver.

Skær kålen i strimler.

Svits grøntsagerne, begynd med porrer, i olie på en pande. Riv lidt citronskål over og smag til med citronsaft, salt og peber.

Tilbered pastaen efter anvisning på emballagen.

Afdryp pastaen og vend med lidt salvie (både tørret og frisk salvie kan bruges) og lidt olie.

Server hver for sig eller vend sammen.