Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratineret courgette og tomat fad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgetter
  • 2 courgetter
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ost
  • 75 g ost
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Skær courgette i skiver og læg i en ildfast form. Skær tomaterne i tern og drys over.

Vend grøntsagerne med olie, salt og peber og hvidløg. Hæld bouillon i bunden af fadet og bag grøntsagerne ca. 15 minutter.

Drys osten over og gratiner i ca. 5 minutter indtil gylden.

Server varm eller lun med masser af godt brød.