Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Indisk spinat i kokosmælk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spæde spinatblade
  • 300 g spæde spinatblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosmælk
  • 2 dl kokosmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk cashewnødder
  • 2 - 3 spsk cashewnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Skær løget i ringe og svits det i lidt olie med karry. Hæld kokosmælk over og lad simrer 2-3 minutter. Smag til  med salt og vend spinaten i.

Tag gryden fra varmen og server straks med et drys cashewnødder og lunt brød.