Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i wrap med sennepscreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tortillas
  • 2 stk tortillas
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kylling, inderfileter
  • 1 pk kylling, inderfileter
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spirer
  • 50 g spirer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} salatblade
  • 4 salatblade
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 6 stk cherrytomater
  • Sennepscreme
  • Sennepscreme
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk flødeost
  • 4 spsk flødeost
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 0.5 - 1 spsk dijonsennep
  • smør
  • smør

Tilberedning

Varm tortilla i/på brødrister eller efter anvisning på pakken.

Drys kyllingen med salt og peber og gennemsteg kyllingen på høj varme i olie. Den må gerne få sprød stegeoverflade, det smager bedst.

Fordel kyllingen midt på tortillaen kom spirer, salat og tomat på og rul/fold sammen.

Rør flødeost med sennep og smør.

Skær evt. lige over før du serverer.