Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling mignon med speltotto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling Mignon
  • Kylling Mignon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Kylling filet
  • 4 Kylling filet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 2 spsk smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 2 spsk rapsolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlespelt
  • 3 dl perlespelt
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 6 - 8 dl hønsebouillon
  • {{ 70 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pecorino, eller anden fast ost
  • 70 g Pecorino, eller anden fast ost
  • salt og peber
  • salt og peber
  • speltkerner
  • speltkerner
  • krydderurter
  • krydderurter

Tilberedning

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver. Gnid panden med hvidløg, smelt smørret og tilsæt hakket skalotteløg og porrer. Steg dem let uden at de tager farve. Tilsæt perlespelt på panden og vend med løgene. Tilsæt bouillonen lidt af gangen og lad det koge ind. Det tager omkring 20-25 minutter.

Grill kyllingen på panden eller på grillen i 6 minutter på hver side til de er gennemstegte.

Tilsæt revet ost i perlespelten og smag til med salt og peber. Anret de grillede kylling mignoner på perlespeltottoen, drys med knækkede speltkerner og pynt med friske krydderurter.

Opskrift fra De 5 Gaarde