Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingefilet i agurkesalat med chili og frisk koriander

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebrystfilet
  • 2 stk kyllingebrystfilet
  • agurkesalat med chili
  • agurkesalat med chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 1 stk agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 0.5 bdt koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt og peber
  • 1 knsp havsalt og peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingebrysterne 10 - 12 minutter. Tag dem fra panden og hold dem lune.

Halver agurken og fjern kernerne med en lille ske. Snit agurkerne og læg dem i en skål med rødløg og chili.

Pisk sukker med eddike indtil sukkeret er opløst. Vend det hele sammen med plukket koriander og de lune kyllingebryster.