Sådan laver du kyllingsauté med oliven. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Drys kødet med salt og peber og brun det i olie på en pande, tag op. Kom hvidløg og tør sherry eller vermouth på panden og lad saucen simre 5 minutter.
Vend kød i saucen, lad det simre 3-4 minutter indtil kødet bliver gennemstegt.
Vend icebergsalat og oliven med kød og sky på panden og lad det blive gennemvarmt.
Server med pasta eller ris. Et drys parmesanost over retten, er ikke ringe.
Drys kødet med salt og peber og brun det i olie på en pande, tag op. Kom hvidløg og tør sherry eller vermouth på panden og lad saucen simre 5 minutter.
Vend kød i saucen, lad det simre 3-4 minutter indtil kødet bliver gennemstegt.
Vend icebergsalat og oliven med kød og sky på panden og lad det blive gennemvarmt.
Server med pasta eller ris. Et drys parmesanost over retten, er ikke ringe.