Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lynstegt kylling med rucola

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling Lynstegt med Rucola
  • Kylling Lynstegt med Rucola
  • {{ 520 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kylling inderfilet
  • 520 g kylling inderfilet
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 4 spsk pinjekerner
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rapsolie
  • 4 tsk rapsolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl balsamico
  • 1 dl balsamico
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 8 - 12 stk tomater
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rucola
  • 100 - 200 g rucola
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 300 g Pasta
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesan
  • 50 g parmesan

Tilberedning

Kog pastaen.

Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.

Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.

Varm olien på en pande ved god varme. Kom kyllingefileterne på panden og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingefileterne ca. 6 minutter til de er gennemstegte. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber. Vend pasta og rucola i ved servering.

Pynt med parmesan.

Opskrift fra De 5 Gaarde