Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Marineret melon i basilikumlage

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vandmelon
  • 1 stk vandmelon
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2.5 dl vand
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk basilikumblade
  • 20 stk basilikumblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 1 dl rørsukker
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl citron
  • 0.75 dl citron

Tilberedning

Kom vand og basilikum i en gryde med låg, og lad det koge op. Tag gryden af varmen, opløs sukkeret i det varme vand, og lad væsken stå, til vandet er helt afkølet. Si bladene fra, hæld lagen i en skål og smag den til med citronsaft. Lav kugler af melonkødet eller skær melonen i små tern. Kom melon i skålen med lage. Stil i køleskabet i mindst 30 minutter. Serveres kold.

Kilde: Krydderiet 2, 2006