Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Medisterpølse med spinat og kartoffelsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Medisterpølse med spinat og kartoffelsalat
  • Medisterpølse med spinat og kartoffelsalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Maries medisterpølse
  • 1 - 2 stk Maries medisterpølse
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartoffel
  • 1 kg kartoffel
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 150 g spinat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Vindruekerneolie
  • 1 spsk Vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 spsk vand
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille radise
  • 1 stk lille radise

Tilberedning

Tag medisterpølsen ud af køleskabet 15 minutter, før den skal steges.

Kog kartoflerne møre. Skyl med koldt vand, og pil dem. Kom olie på panden, og steg medisterpølsen langsomt på begge sider, indtil den er helt gennemstegt. Det er den, når den føles helt fast. Ikke blød.

Skyl spinaten, og lad den tørre. Kom ingefær, sennep, olie og vand i en skål, og pisk sammen. Smag til med salt og sukker. Vask radiserne, og vend i dressingen sammen med kartofler og spinat.

Server salaten med den nystegte medisterpølse.