Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nye gulerødder med gedeost og salvie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartoffel
  • 1 stk kartoffel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk eddike
  • 2 spsk eddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kvist rosmarin
  • 1 kvist rosmarin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} salvie
  • 1 salvie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 150 g gedeost

Tilberedning

Sæt ovnen på 185 grader.

Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Skræl den søde kartoffel og skær den i stykker på samme størrelse som gulerødderne.

Kom vand, eddike og sukker i en gryde og kog det op. Kom gulerødder, sød kartoffel, rosmarin, salvie, salt og peber i gryden. Smuldr gedeosten over og dæk med stanniol. Sæt gryden i ovnen i ca. 20 min ved 185 grader.

Tag stanniolen af gryden og server. Pynt evt. med lidt friske krydderurter.