-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Pil løg og hvidløg, og skær dem i små tern. Rens og snit chili fint. Skyl tomater, og skær dem i tern.
-
Skær kyllingebryst i strimler. Steg løg og hvidløg let gyldne i olivenolie på en pande.
-
Tilsæt kylling, og steg videre i 3-4 minutter. Tilsæt karry, halvdelen af chilien og tomater, og steg i 2 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt.
-
Smag til med salt og peber. Afkøl let.
-
Skær tærte- eller pizzadejen ud, så du får 8-12 lige store firkanter.
-
Læg kyllingefyld i midten af hvert dejstykke, og fold dejen sammen til en trekant. Pres dejen sammen i kanterne.
-
Læg trekanterne på en bageplade med bagepapir, og pensl med sammenpisket æg og
et drys nigella- eller sesamfrø.
-
Bag dem i ovnen i 18-20 minutter.
-
Skær melonens frugtkød i mundrette tern.
-
Anret salaten i en skål, dryp med eddike og olivenolie, og top med melon, plukket krydderurt og feta.
-
Færdigt arbejde.