Hvis du leder efter den bedste opskrift på fiskefrikadeller med rejer, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kog risene efter anvisning på posen.Pres væden ud af fiskekødet og kom det i en skål. Lad rejerne dryppe af og hak dem groft. Vend med fiskekødet. Hak løg og hvidløg fint og vend i kødet sammen med mayonnaise, rasp, æg, salt og peber. Hvis farsen er for blød, er den måske ikke drænet helt for vand. Juster med rasp.Form farsen til ca. 10 store ”hakkebøffer”. Gennemsteg dem i olie på en teflonpande. Kog sukkerærter i let saltet vand i 1 min. og dryp dem af.Vend de nykogte ris med sukkerærter og basilikum. Anret de varme fiskefrikadeller med ris og grønt samt lidt revet appelsinskal og pres appelsinsaft ud over herlighederne. Servér straks.
Kog risene efter anvisning på posen.Pres væden ud af fiskekødet og kom det i en skål. Lad rejerne dryppe af og hak dem groft. Vend med fiskekødet. Hak løg og hvidløg fint og vend i kødet sammen med mayonnaise, rasp, æg, salt og peber. Hvis farsen er for blød, er den måske ikke drænet helt for vand. Juster med rasp.Form farsen til ca. 10 store ”hakkebøffer”. Gennemsteg dem i olie på en teflonpande. Kog sukkerærter i let saltet vand i 1 min. og dryp dem af.Vend de nykogte ris med sukkerærter og basilikum. Anret de varme fiskefrikadeller med ris og grønt samt lidt revet appelsinskal og pres appelsinsaft ud over herlighederne. Servér straks.