-
Ristede søde kartofler:
Forvarm ovnen til 200 grader.
De udskårne søde kartofler og kikærter lægges i en stor bageplade og tilsættes olivenolie, spidskommen, cajun krydderi, salt og peber. Steg i ovnen i 30 - 40 minutter indtil de er sprøde og gyldne, vend en gang imellem.
-
Ristede frø:
Rist græskarfrøene og sesamfrøene i olien, indtil du begynder at høre dem poppe, tag dem af varmen og tilsæt rigeligt med salt og chili flager.
-
Servering:
Skræl gulerødderne. Når de er skrællet, brug gulerodsskrælleren til at skrælle lange bånd på langsiden af guleroden. Varm en gryde med saltet vand, og når vandet koger, tilsæt Bimi® og kog i 2 minutter eller indtil de er lysegrønne og møre. Saml din Buddha skål med salaten som base og byg op med den stegte søde kartoffel og kikærter, kogte Bimi®, gulerodsbånd og hummus. Tilsæt chili græskarfrø og sesamfrø og drys med ekstra jomfruolie.
-
Bon appetit!