Hvis du leder efter den bedste opskrift på hvide asparges med brunet smør og hasselnødder , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Smelt smørret i en lille gryde og lad det lige så stille blive brunligt.
Tag af komfuret og lad stå at bundfælde, imens du tilbereder resten.
Rist hasselnødderne (halvér evt) på en tør pande i ca. 5 minutter til de er ganske mørke. Hæld op på et viskestykke og gnid skallerne af.
Skræl aspargesene og vend dem hyppigt på grillen i 3-4 min. - eller lad dem dampe i letsaltet vand i ca. 4-5 min.
Afdryp asparges og anret på fire varme tallerkener.
Tag nu det klare, brunede smør, som ligger øverst i gryden, op med en ske og dryp ud over aspargesene.
Drys hasselnødder og finthakket persille over og servér. Velbekomme til smagen af forår.