-
Skræl kartofler, og skær dem i både. Pil løg, rens peberfrugter, og skær dem i grove stykker.
-
Del kyllingen i 8 stykker, fordel dem på
en bradepande med bagepapir, og vend dem med olie, salt, peber, timian og harrisa.
-
Læg kartofler, løg, peberfrugt og pillede hvidløgsfed omkring kyllingestykkerne.
-
Steg det hele i en 200° varm ovn i 40 minutter.
-
Snit spidskål i strimler. Pil og skær rødløg i
tynde skiver.
-
Vend kålen med rødløg, olivenolie, eddike, honning, salt og peber.
-
Anret det på et fad, og top med persille.
-
Rør ingredienserne til dippen sammen.
-
Når kyllingestykkerne har stegt i 40 minutter og er gennemstegte, skruer du ovnen op til grill og giver dem yderligere ca. 5 minutter.
-
Servér med kartofler, grønt og harissa-dip.
-
Voila!