Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med store rejer og bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Penne
  • 200 g Penne
  • koriander
  • koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tigerrejer
  • 1 pk tigerrejer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 2 - 2 sk bacon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende, letsaltet vand.

Hæld vandet fra pastaen og vend retten sammen med plukket koriander. Krydr med salt og peber.

Pil skallen af rejerne (behold evt. halen på) og krydr dem med salt og peber. Rist rejerne i olivenolie i 3 - 4 minutter. Tilsæt snittet chili og hvidløg.

Anret en portion pasta med rejerne ovenpå. Smuldr bacon over retten og server straks.