Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Perlehøne med blåskimmelcreme og dadler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Perlehøne med blåskimmelcreme og dadler
  • Perlehøne med blåskimmelcreme og dadler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk perlehønebryst
  • 2 pk perlehønebryst
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt salat
  • 1 bdt salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåskimmelost
  • 75 g blåskimmelost
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk dadler
  • 12 stk dadler

Tilberedning

Drys perlehønen med salt og peber og brun den godt på begge sider. Skru ned for varmen og lad den stege 10 minutter på hver side. Læg sølvpapir over og lad den trække i 10 minutter (den skal være gennemstegt ved servering). Fordel salat på fire tallerkener. Læg et stykke perlehønebryst på salaten. Rør creme fraiche med smuldret ost og smag til med lidt salt og peber. Dryp creme over salaten. Drys til sidst dadler i tynde både over og server. Ristet groft brød er godt til.